Inregistreaza-Te Acum

Login

Pierdut Parola

Pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link și va crea o nouă parolă prin e-mail.

Captcha Click pe imagine pentru a actualiza captcha .

Adăugați întrebare

Trebuie sa te autentifici pentru a pune întrebări.

Login

Inregistreaza-Te Acum

register content/ trebuie editat

Cum afectează producția de mașini electrice mediul înconjurător?

Producerea de mașini electrice consumă multă energie. Emisiile create în timpul producției unei mașini electrice tind să fie mai mari decât o mașină convențională. Acest lucru se datorează fabricării bateriilor litiu-ion care sunt o parte esențială a unei mașini electrice. Mai mult de o treime din emisiile de CO2 pe viață provenite de la o mașină electrică provin din energia utilizată pentru fabricarea mașinii în sine. Pe măsură ce tehnologia avansează, acest lucru se schimbă în bine. Cu tehnici de fabricație mai eficiente, cantitatea de emisii create în timpul producției de baterii se va îmbunătăți.

Reutilizarea și reciclarea bateriilor este, de asemenea, o piață în creștere. Cercetările privind utilizarea bateriilor second-hand caută modalități de reutilizare a bateriilor în noile tehnologii, cum ar fi stocarea electricității. Într-o zi am putea avea cu toții baterii în casele noastre pentru a ne stoca propria energie. Oportunități de acest gen vor reduce impactul pe viață al producției de baterii asupra mediului.

Chiar și după luarea în considerare a fabricării bateriilor, mașinile electrice sunt încă o opțiune mai ecologică. Acest lucru se datorează reducerii emisiilor create pe durata de viață a mașinii.

Despre Vali

Lasă un răspuns