Inregistreaza-Te Acum

Login

Pierdut Parola

Pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link și va crea o nouă parolă prin e-mail.

Captcha Click pe imagine pentru a actualiza captcha .

Adăugați întrebare

Trebuie sa te autentifici pentru a pune întrebări.

Login

Inregistreaza-Te Acum

register content/ trebuie editat

Despre noi

Misiunea noastră este de a împărtăși și crește cunostintele lumii

Misiunea EcoAsk.ro este de a împărtăși și crește cunoștințele societatii noastre. O mare parte din cunoștințele care ar fi valoroase pentru multe persoane sunt disponibile în prezent doar pentru câțiva – fie blocațe în capul oamenilor, fie accesibile numai pentru anumite grupuri. Vrem să conectăm oamenii care au cunoștințe cu oamenii care au nevoie de ele, să reunim oameni cu perspective diferite, astfel încât să se înțeleagă mai bine și să le împuternicim persoane să împărtășească cunoștințele lor în beneficiul societatii. Potențialul acestui concept este imens. Dacă putem executa în misiunea noastră, vom avea un impact mare asupra lumii. Trebuie doar să adunăm un grup inteligent de oameni care să ne poată duce acolo.

De ce sa alegeti Valorile noastre?

1. Maximizați valoarea pe termen lung

Construim un produs care sperăm să dureze pentru totdeauna. Ne dorim să fim un motor puternic și independent, acest focus pe termen lung ghidează toate deciziile pe care le luăm.

2. Învață și adaptează-te continuu

Incurajam experimentarea, deciziile bazate pe valori și viteza de iterare. Ne apucăm de producție cu fiecare angajament, așa că lansăm cât mai repede munca și învățăm cât mai repede.

3. Execută

Apreciem oamenii care au idei grozave si care pot conduce la devenirea lor o realitate.

4. Fii direct și respectuos

Așteptăm și primim feedback constant. Avem încredere unii în alții pentru a fi deschiși și direcți, așa că dacă aveți ceva în minte, nu ezitați să ne contactati.