Cineva specialist în ginecologie?

Întrebare

Salutare!

Ma aflu într-o situație foarte delicata și as avea nevoie de un medic specialist în ginecologie-sarcina!

Sunt căsătorit și în urma cu ceva timp am decis împreună cu soția sa dam rod căsniciei noastre prin a avea un copilaș, lucru pe care ni-l doream de mult!

Pe 12 februarie am început sa lucramla acest lucru.

Pe 23 martie în urma unui control ecograf, soția a venit cu o fotografie ecografica în care scria ca sarcina are 6 saptamani și 1 zi (6w1).

Acum întrebare și problema mea adevărată la care am nevoie de răspuns este : COPILUL este al meu 100%? Nu pun întrebarea aceasta pentru sunt dereglat psihic, DOAR ca, câteva luni mai târziu am aflat ca sotia m-a înșelat 2 luni mai târziu(în timpul sarcinii) si eu înainte de 12 februarie am fost plecat din tara și tind sa cred ca m-a înșelat și înainte sa ajung din străinătate!

în curs de desfășurare 0
Anonim 9 luni 1 Răspuns 2229 opinii 0

Răspuns ( 1 )

  1. Nu sunt specialist in ginecologie, dar dupa un calcul rapid, de pe 12 feb pana pe 23 martie sunt exact 5,8 saptamani, aproape 6. Ai zice ca nu este copilul tau, dar depinde cum a calculat medicul, din cate stiu sarcina se calculeaza din ziua inceperii ultimei menstruatii. Adica ultima menstruatie a fost inainte de 12 feb, deci daca sa calculat asa, este copilul tau. Asta trebuie sa afli, cum sa calculat. Succes

Lasă un răspuns